Форуми

e107 България :: Форуми :: Архив :: e107 в.0.617+

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Проблем : Създаване на новина.
Редактори: SysOp, SecretR, veskoto, SonicE, StoewariuS, stafex, hansolo, SharkyDog, Lam3r4e
Автор Отговор
Rashkov
пн яну 23 2006, 01:47
съобщения: 12
Здравейте!
Използвам е107 от 2 месеца, досега не съм имал неразрешими проблеми, надявам се и този да не е такъв!
Всимко си вървеше какот би трябвало с пост-ването на новини , но от вчера като се опитам да пусна новина ми дава Page can not be found , все едно тази страница от е107 въобще не съществува.
Не съм правил промени в нищо и колкото и да го мисля не ми дойде на ум от какво е...
Дали някой има представа?
Мерси предварително
Най-отгоре
Уебсайт
cold.phusion
пн яну 23 2006, 02:15

съобщения: 284
Първо, темата е за раздел е107, този раздел засяга конкретно support-а на e107bg.org, а не проблеми със самата система.
По темата - кога ти дава грешка - когато от админ панела се опитваш да отвориш раздел новини или ? Провери дали този файл не е изтрит:
e107_admin/newspost.php

Правила на форума
Най-отгоре
Rashkov
пн яну 23 2006, 03:44
Съжалявам ,че обърках раздела!
Въпросния файл съществува, на мястото си е - Проверих туко що.
Грешката се получава когато от администраторския панел се опитам да пусна новина. Списъка с наличните новини излиза и след като натисна върху Create news item ми показва,че страницата не същесвува.
Преди малко се опитах да edit-на вече съществуваща новина и пак получих същия резултат - въобще не се стига до мястото ,където се въвежда съдържанието на новината...

Интересното е ,че вчера поне до там стигах , но като натиснех post или Preview ми даваше ,че не съществува страницата...
От днес изобще и до там не стигам...
Сигурно от утре въобще и новини няма дя има...ужас.

ПС - [линк]

ето тук показва ,че не съществува страницата.

<span class='smallblacktext'>[ Редактирано пн яну 23 2006, 03:54 ч. ]</span>
Най-отгоре
Уебсайт
stafex
пн яну 23 2006, 04:33
stafex

съобщения: 233
Хм.Презпиши си наново файловете от e107_admin/ директорията.
Явно там нещо се е омотало.
Най-отгоре
Rashkov
пн яну 23 2006, 04:41
Благодаря , Стафекс. А можете ли да ми кажете как точно си оправихте е107bg.org след като ви го свалиха, понеже преди 15 минути ми изчезна целия сайт и незнам какво да правя?
Когато сте предупредили с и-мейл да се премахне htmlAREA-та нямах достъп до компютър....Вече го премахна , през фтп-то до колкото видях всички файлове са си на място ,обаче страницата не се отваря....
Най-отгоре
Уебсайт
stafex
пн яну 23 2006, 05:02
stafex

Ами за -как точно си оправихте е107bg.org
трябва да питаш SecretR ,той го е оправял.
Относно твоя проблем ,най добре презапиши
си наново файловете от e107_admin/ директорията
върни директорията e107_handlers/htmlarea
,и виж дали всичко ще е наред.
Ако всичко е наред ,започни на ново всичко :
изключете htmlarea от Администрация на сайта ви и изтрийте директорията e107_handlers/htmlarea
и виж дали от там е проблема .Би трябвало да нямаш проблем с това , но поне ще стесниш кръга на заподозрените :) .
После пиши пак какво е станало.

Най-отгоре
Rashkov
вт яну 24 2006, 11:21
така - до къде стигнах.
news.php изобщо не може да бъде отворена , това е накарало сайта привидно да не работи , понеже по default начална страница е news.php.
Смених я да бъде download.php но изобща не разбрах защо news.php не работи. Проверих отново дали съществува файла на сървъра - там е. Подмених изцяло админ файловете. Пак пробвах - не иска.
Всичко се отваря без news.php.
След това реших да овъррайт-на файла, направих го...Нищичко....
Прегледах и всички настройки и няма никаква причина това да се случва. Надявах се ,че умешването може би е дошло от някаква грешка някъде из админ директорията обаче явно не е ....Или ако е , то тогава не се оправя с презаписване на директорията...
Наистина ми е много неясно от какво се случва това...
Най-отгоре
Уебсайт
stafex
вт яну 24 2006, 12:15
stafex

А ,ти пробва ли да върнеш директорията e107_handlers/htmlarea
да видиш дали ще има промяна?
Не ти работи също и статистиката на сайта,както и картата
на сайта ,предполагам има и др.
Най-отгоре
Rashkov
чт яну 26 2006, 11:46
Stafex , какво стана ? Дадох ти паролата и юзера , сега нямам сайт , теб те няма и нищо няма?
Най-отгоре
Уебсайт
Rashkov
чт фев 02 2006, 06:15
Благодаря на всички , които помогнаха на Стафекс /благодаря и на самия него/ за проблемите по ClubbingNET.tk.
А сега ще ви помоля да кажете как точно го оправихте и какво е , защото се появи отново ....:(
Най-отгоре
Уебсайт

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF