Форуми

e107 България :: Форуми :: Server Side :: еБорса

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Търся някой който да инсталира само 1 стъпка.
Редактори: SecretR, veskoto, SonicE, StoewariuS, stafex, hansolo, SharkyDog, Lam3r4e, Hous, YANNIIWANOW
Автор Отговор
miroslav119
пн авг 10 2009, 10:41
miroslav119

съобщения: 85
Търся човек който да ми инсталира тази стъпка.За награда давам 1-3 месеца хостинг/домейн :)

[ Редактирано пн авг 10 2009, 10:41 ]

Power By s7z Team: cs.stz-bg.info .

Берое Шампион
Най-отгоре
cakky
пт сеп 04 2009, 01:00
съобщения: 33
Ако още не си оправил проблема пиши
Най-отгоре
veskoto
пт сеп 04 2009, 09:42
Веското

съобщения: 5008
с FTP програма сменяш правата на описаните папки и файлове

Правила на форума
veskoto.Инфо
е107 Теми
е107 Тунинг
Искаш ли да получиш умен отговор, питай умно. (Гьоте)

Най-отгоре
Уебсайт
Hous
пт сеп 04 2009, 10:08

съобщения: 474
miroslav119 написа ...

Търся човек който да ми инсталира тази стъпка.За награда давам 1-3 месеца хостинг/домейн :)

Аз само ще поясня малко това което каза @veskoto теглиш си FTP програмка ако вече нямаш...
преполагам си ползвал такава за качването на файловете и тъй като FileZilla е най-разпространена ще кажа с 2 думи за нея... там където пише ,че няма права с удебеления шрифт намираш тези директории и кликаш с дясното копче през FileZilla говорим... кликаш с дясното копче и даваш най-долу права мисля ,че пише там има разни тикчета и едни 3цифрени числа цъкаш така ,че всички тикчета да са избрани и числото трябва да стане 777 и проблема ти е решен.Ако си с друга програма действай по същия начин евентуално местата ще са разменени на тази опция но е 99% същото. *THUMBS

*SCRATCH* Нов съм в сайта как да инсталирам теми плъгини?
Чести въпроси - Прочети преди да питаш!
Как да си оправя датата?
Проблем при качване на файлове?
Проблем при превод излизат само ???
Проблем с emoticons
*YES*
Най-отгоре
Lam3r4e
сб сеп 05 2009, 09:08
Марто

съобщения: 1414
Поста може да се каже, че е доста стар ...Аз му фиксирах всичко и инсталирах системата, няма да казвам какво получих в замяна, сега тоя дори не мога да го засека, някъде из и-нет пространството ...

Защото съм ЛАМЕР ! ! !

Най-отгоре
Уебсайт
Hous
сб сеп 05 2009, 11:36

съобщения: 474
Lam3r4e написа ...

Поста може да се каже, че е доста стар ...Аз му фиксирах всичко и инсталирах системата, няма да казвам какво получих в замяна, сега тоя дори не мога да го засека, някъде из и-нет пространството ...

Подведох се от @cakky че е писал сокро и за това :-[

[ Редактирано сб сеп 05 2009, 11:36 ]

*SCRATCH* Нов съм в сайта как да инсталирам теми плъгини?
Чести въпроси - Прочети преди да питаш!
Как да си оправя датата?
Проблем при качване на файлове?
Проблем при превод излизат само ???
Проблем с emoticons
*YES*
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF