Търся човек който да ми инсталира тази стъпка.За награда давам 1-3 месеца хостинг/домейн :)
Аз само ще поясня малко това което каза @veskoto теглиш си FTP програмка ако вече нямаш... преполагам си ползвал такава за качването на файловете и тъй като FileZilla е най-разпространена ще кажа с 2 думи за нея... там където пише ,че няма права с удебеления шрифт намираш тези директории и кликаш с дясното копче през FileZilla говорим... кликаш с дясното копче и даваш най-долу права мисля ,че пише там има разни тикчета и едни 3цифрени числа цъкаш така ,че всички тикчета да са избрани и числото трябва да стане 777 и проблема ти е решен.Ако си с друга програма действай по същия начин евентуално местата ще са разменени на тази опция но е 99% същото. *THUMBS
*SCRATCH* Нов съм в сайта как да инсталирам теми плъгини? Чести въпроси - Прочети преди да питаш! Как да си оправя датата? Проблем при качване на файлове? Проблем при превод излизат само ??? Проблем с emoticons *YES*
Поста може да се каже, че е доста стар ...Аз му фиксирах всичко и инсталирах системата, няма да казвам какво получих в замяна, сега тоя дори не мога да го засека, някъде из и-нет пространството ...
Поста може да се каже, че е доста стар ...Аз му фиксирах всичко и инсталирах системата, няма да казвам какво получих в замяна, сега тоя дори не мога да го засека, някъде из и-нет пространството ...
Подведох се от @cakky че е писал сокро и за това :-[